SOCIALPÆDAGOGERNE

Socialpædagogerne

Vi er fast leverandør af grafisk arbejde til Socialpædagogernes Landsforbund. Arbejdet spænder vidt og berører alle grene af fagforeningens daglige kommunikation med medlemmer og omverden.

Farver

De klassiske røde nuancer anvendes som en tråd gennem fagforeningen.

Men ved organisationens faglige selskaber arbejder vi med andre farvekombinationer for visuelt at adskille arbejdsområderne. Her har vi også udarbejdet typografiske logoer til selskaberne, blandt andet "MR" for "Marginaliserede og mennesker med rusmiddelproblematikker".

Ikonarbejde

Vi arbejder med ikoner for at fremstille indhold mere visuelt og iøjnefaldende. Det ses blandet andet herunder på "Medlemstilbud".

Fotostil

En stor del af Socialpædagogernes grafiske identitet er deres fotostil. I nogle tilfælde benyttes fotos af fagpersoner. Oftest er det dog "nærvær" som præger billederne.

Vi elsker typografi

En stor del af arbejdet for Socialpædagogerns Landsforbund omhandler tekstarbejde. Opsætning af tekst og håndværket med typografi er en spidskompetence hos os. Vi elsker både minuskler, unicialer og versaler, som vi gerne spacierer til perfektion. Uanset om der er tale om seriffer, sans-seriffer eller for den sags skyld plade-seriffer.

DEF Ungdom

FAK

Socialpædagogerne

3F

FH Ungdom

Jobpatruljen

AKF

Cevea

DSU

DSU'eren

Socialdemokratiet

Folketingsvalg

Kultur

Videoproduktion