3F

3F

Vi har gennem ti år leveret materialer til Danmarks stærkeste fagforening.

Kursuskataloget er et flagskib i 3F's kommunikation. Her arbejder vi med ikongrafik og en bred farvepalette for at opnå let navigation og en underholdende læseoplevelse.

Faglig filmproduktion

Det er ofte håndværket og den faglige stolthed, der er i fokus, når vi producerer film for 3F. Herunder en film med afsæt i 3F's grønne gruppe. Se et større udvalg af filmproduktioner under fanen "film".

Slide
Forbundsdage

Vi udviklede den samlede grafiske identitet til "Forbundsdage". Arrangementet blev afholdt i Billund, og derfor blev LEGO-klodserne anvendt som visuelt element. Samtidig fungerede klodserne som metafor for at opbygge en intern vision.

Slide
Animation og fotografarbejde

Herover ses animation for Fagbladet 3F, som på en frisk måde sætter fokus på problematikkerne ved lavprisflyselskaber.

Vi udfører ofte fotografarbejde for 3F, hvor vi med fotoserier dokumenterer landsmøder, kursusweekender eller andre arrangementer. Et nærværende fokus på undervisere og deltagere er brugbare byggesten til fagforeningens fremadrettede kommunikation.

3F Ungdom og superhelte

Ungdomsarbejdet i 3F lægger Grafisk Afdeling særligt nært. 3FU var nemlig vores anden kunde helt tilbage i 2010. Siden da har vi hjulpet med at udvikle friske materialer i mange afskygninger, senest med magasinet til ungdomsansvarlige.

Videoen nedenfor tog en uventet drejning, da vi valgte at reklamere for kurset "samarbejdsaftalen" ved hjælp superhelte-underviserne "KaPaw" og "KaSøren". Sidenhen er der oprettet venteliste til kurset. Succes!

Slide
Slide
Bæltespænde og pølsevogn

Arbejdet for 3F spænder vidt. Der er tradition for, at fagforeningen indenfor byggefagene uddeler bælter til nyudlærte. Vi har designet bæltespænderne til tre fag: Tækkemænd, glarmestersvende og gulvlæggere.

Pølsevognen er en messestand, som vi specialudviklede til 3F's Kongres i 2019. Herfra blev der uddelt brandvarme pølser og sprøde flyers om URO's arbejde i organisationen.

DEF Ungdom

FAK

Socialpædagogerne

3F

FH Ungdom

Jobpatruljen

AKF

Cevea

DSU

DSU'eren

Socialdemokratiet

Folketingsvalg

Kultur

Videoproduktion