DSU

DSU

Vi har igennem 13 år fungeret som fast leverandør af grafisk arbejde til DSU, og har udarbejdet flere designguides undervejs.

Filmplakater ved valgkampe er en DSU-classic. Vi har indtil videre lavet fire styk, senest "Velfærdskrigen" fra 2019, som for første gang, siden Anker Jørgensen, bragte en socialdemokratisk statsministerkandidat i hovedrollen. "Mette force be with you".

Slide
Kampagnearbejde

Arbejdet for DSU spænder vidt. Fra website-design og filmproduktion til kampagnearbejde og stormfaner. Grunddesignet er rent og enkelt. Omvendt bliver der skruet op for gassen fra kampagne til kampagne. På "12 Danmarksmål" brugte vi alle regnbuens farver, alt imens det typografiske håndværk var i højsædet på "Uddannelsesbesparelser"-plakaten.

Slide
Hele vejen rundt

DSU er meget aktiv på SoMe. Vi leverer ugentligt facebookgrafikker og instastories, som bygges op af farverige slides. Se eksemplet på instastory i animationen herover. Vi skyder også medarbejderfotos, designer rollups, tegner illustrationer, udarbejder annoncer og filmer kampagnevideoer. Vi hjælper hele vejen rundt.

Slide

DEF Ungdom

FAK

Socialpædagogerne

3F

FH Ungdom

Jobpatruljen

AKF

Cevea

DSU

DSU'eren

Socialdemokratiet

Folketingsvalg

Kultur

Videoproduktion